Algemene Voorwaarden

 Garantie:

 • Bij aankoop vanaf de datum van het plaatsen van de bestelling 6 maanden garantie op de onderdelen van het aangekochte product.
 • Algemene garantie is alleen van toepassing met een geldig kopie factuur/betalingsbewijs.
 • Garantie vervalt op slijtage van zolen en of door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn.
 • Mocht er toch onverhoopt iets losgaan of afbreken neem dan per email contact met ons op via info@handmadeflipflops.nl of door middel van het contactformulier in de webshop. Geef hier duidelijk en gedetailleerd aan eventueel met foto wat er mankeert.
 • De verzendkosten zijn rekening voor rekening van de klant..
 • De verzendkosten na reparatie zullen worden betaald door handmadeflipflops.nl
 • Handmadeflipflops.nl is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor gevolgen of vervolgschade door gebruik en/of bewaring van de aangekochte producten.
 • Veiligheid en kwaliteit staan bij ons op nummer 1.
 • Inkoop geschied alleen bij hoogwaardige leveranciers waar al jaren een betrouwbare band mee is opgebouwd.
 • Als klant mag u ook daarom verwachten dat bij normaal gebruik van de flipflops een mooi product aangekocht is.
 • Controleert u altijd na aflevering of het product naar wens is, anders binnen 3 werkdagen gaarne een email naar info@handmadeflipflops.nl of contactformulier in de webshop.

 

Klachten:

Uiteraard wil ik dat u net als ik heel blij bent met uw aankopen, alles wat ik maak blijft handmade (met de hand gemaakt).
Er kan altijd iets ”mis” gaan het is en blijft handwerk, bij eventuele klachten raad ik u aan om contact op te nemen met info@handmadeflipflops.nl of gebruik te maken of het contactformulier vindbaar in de webshop
Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@handmadeflipflops.nl
Leidt dit niet tot een gewenste oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur www.webwinkelkeur.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr
Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 Herroepingsrecht/levering en betaling:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket middels Postnl of 5,75 DHL Parcel (welke keuze u heeft gemaakt), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@handmadeflipflops.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 Uitzondering maatwerk:

“Producten die u via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt onder de noemer Customized. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Contactgegevens:

Wilma Markesteijn
handmadeflipflops.nl
Joubertlaan4
3701JT Zeist
info@handmadeflipflops.nl
06-42486767
KVK-nummer: 51080400
BTW-nummer:NLOO2167865B62

 

Privacy- en cookiebeleid handmadeflipflops.nl

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Wij maken géén gebruik van cookies.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mail adres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij niets van informatie.

De informatie wordt alleen gebruikt voor intern en wordt niet doorgeven aan andere organisaties of commerciële doeleinden.

Wij hebben geen belangen met derden op internet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van handmadeflipflops.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat handmadeflipflops niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

handmadeflipflops respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Inzagerecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken die betrekking op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien.
Rectificatierecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken doe betrekking hebben op ow persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen.
Recht op beperking van de verwerking
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken die betrekking hebben op uw persoon daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen.
Recht op overdraagbaarheid
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren.
Recht van bezwaar en overige recht
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar.
Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?
Mochten uw gegevens onvolledig of onjuist zijn dan kan dit hersteld of verwijderd worden. U kunt contact opnemen door middel van een e-mail te sturen naar info@handmadeflipflops.nl of gebruik te maken van het contactformulier op de webshop.

 

Copyright

Alle beeldmateriaal en/of teksten mogen niet zonder toestemming gekopieerd, gepubliceerd of anders gebruikt worden.

handmadeflipflops.nl
Joubertlaan 4
3701JT Zeist
06-42486767
info@handmadeflipflops.nl

0

Start typing and press Enter to search